Gevelonderhoud

Het onderhouden van uw gevel is natuurlijk belangrijk voor de uitstraling van uw woning of bedrijfpand. Wanneer wij uw gevel onderhouden dan zorgen wij er voor dat uw gevel in optimale conditie komt en blijft!

Gevelreiniging

Uw gevel raakt in de loop der tijd vervuild door onder meer het weer, verkeer en industrie. Wij kunnen uw gevel op verschillende manieren professioneel reiniging, waardoor deze weer zijn authentieke uitstraling terugkrijgt.

Voegwerk

Wij kunnen uw oude voegen zorgvuldig en vakkundig verwijderen en uw gevel opnieuw voegen middels verschillende voegtechnieken. Een goede en mooi gevoegde gevel bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw woonhuis of bedrijfspand.

Impregneren of hydrofoberen

Deze behandelingen worden gebruikt om gebruikelijke problemen met uw gevel (zoals vocht, schimmel, mosvorming en witte vlekken) te voorkomen. Na de behandeling zal uw gevel ook minder snel vuil opnemen.

Schilderwerk

Wanneer u uw gevel wilt laten reinigen of onderhouden is het goed te weten dat Gevel en Go ook het schilderwerk voor u kan verzorgen. Zo kunt u het complete onderhoud of de renovatie van uw gevel gerust aan ons uit handen geven.

Divers gevelwerk

Onder divers gevelwerk verstaan we alle andere werkzaamheden die wij aan uw gevel kunnen uitvoeren, zoals houtrotreparaties, reparaties aan beton, het vervangen van kozijnen of glas en loodgieterswerk (lood, goten en regenpijpen).