Gevelreiniging Haarlem

Professionele gevelreiniger in Haarlem nodig?

gevelreiniging haarlem afbeelding

Gevel en go helpt u graag bij het professioneel reinigen van uw gevels! Wij reinigen gevels van zowel woonhuizen alsmede ook van bedrijfspanden en kerken. Gevel en go is met name gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van grote gevels (met een oppervlakte van meer dan 500m2). Door onze jarenlange ervaring kunt u uw gevelreiniging in Haarlem gerust aan ons toevertrouwen.

Wij zorgen er voor dat uw woning, bedrijfsgebouw, kerk of monumentaal pand er weer als nieuw uit gaat zien. In de loop der jaren vervuilen gevels door onder meer invloeden van het weer en luchtvervuiling van het verkeer en de industrie. Wij kunnen er echter voor zorgen dat uw pand weer zijn authentieke uitstraling terug krijgt en dat uw gevel er de komende jaren weer mooi uitziet. Dus ook voor volledige gevelrenovatie in Haarlem kunt u bij gevel en go terecht!

Hoe uw gevel reinigen?

Er zijn verschillende technieken om uw gevel te reinigen te weten reinigen onder hoge druk, chemisch reinigen of zandstralen. Bij hoge druk reinigen wordt de gevel onder hoge druk schoongemaakt met koud, lauw of heet water. Voor chemisch reinigen worden speciale chemische stoffen op de gevel aangebracht om de gevel weer schoon te krijgen. Bij zandstralen wordt de gevel gereinigd door de toplaag van de stenen af te schuren. Alle technieken vergen natuurlijk specifieke vakkennis en ervaring voor het beste en langdurig resultaat.

Kosten gevelreiniging

Wanneer u heeft besloten dat u uw gevel wilt reinigen, dan wilt u ook graag weten wat de kosten hiervan zijn. Om u een juiste opgave te kunnen geven is het verstandig om contact met ons op te nemen. Een goede begroting is namelijk van vele factoren afhankelijk, zoals de totale te reinigen oppervlakte, hoe is de gevel gelegen (begane grond of verdieping) en natuurlijk de manier van reinigen.

Vanzelfsprekend nemen wij de mogelijkheden en de bijbehorende kosten graag met u door. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via ons Contactformulier